Bio Energie Therapie start met revolutionaire alternatieve geneeskunde methode nu ook in Zwolle

Foto:

Bio Energie Therapie opent haar vierde locatie. Deze keer in Zwolle in Zorgpunt Wipstrik nabij het Isala Ziekenhuis. Bio Energie Therapie is een nieuwe alternatieve therapie combinatie welke bestaat uit een aantal verschillende snel in populariteit toenemende therapieën waaronder bioresonantie-, biofotonen- en magneetveldtherapie. Deze zijn de afgelopen 10 jaar succesvol gebleken om een breed scala aan klachten en ziekten te verminderen.

Bio Engerie Therapie heeft inmiddels al drie locaties in Amersfoort, Zwolle, Emmen en Dedemsvaart. De therapie is bijzonder effectief gebleken bij onder andere vermoeidheidklachten, darmklachten, huid- of longklachten, maar ook emotionele storingen zoals depressies of vage onverklaarbare gezondheidsklachten. Of de klachten nu van tijdelijke aard zijn of als chronische ziektebeelden aangemerkt kunnen worden maakt geen verschil voor het resultaat. Bio Energie Therapie heeft een brede werking. Dit komt omdat de therapie het zelfgenezend vermogen van het lichaam geheel pijnloos en zonder bijwerkingen heractiveert en stimuleert. Hierdoor ervaren volgens hun eigen zeggen 91,3% hun klanten na slechts drie behandelingen een toename aan energie en afname van hun gezondheidsklachten.

  • Bio Energie Therapie voegt in elk geval de daad bij het woord door u als trouwe lezer een geheel gratis vrijblijvende eerste behandeling aan te bieden ter waarde van €75. Dus, heeft u last van gezondheidsklachten en staat u er voor open deze met een moderne alternatieve therapie te verminderen? Boek dan nu uw gratis eerste behandeling op www.bioenergietherapie.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen